The 69 Eyes kiertää syksyllä Suomea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye The 69 Eyes palaa pitkän tauon jälkeen keikkalavoille myös Suomessa. Bändin tuore Back In Blood -albumi julkaistaan elokuun lopussa, ja tämän jälkeen goottirokkarit lähtevät heti tien päälle esiintyen Suomessa syyskuun lopussa Lappeenrannassa ja Mikkelissä.

Bändin palattua ulkomailta kiertue jatkuu ympäri Suomea marraskuussa aina joulukuuhun saakka. Suomi on saanut odottaa kunnon The 69 Eyes -kiertuetta jo pidempään. Kesällä bändi kiersi esimerkiksi Australiassa, mutta nyt kotikonnut kutsuvat uuden levyn kunniaksi.

Bändi äänitti uuden levynsä Grammy-palkitun tuottajan Matt Hyden johdolla Los Angelesissa. Levyn ensimmäisen singlelohkaisun Dead Girls Are Easy Yhdysvalloissa kuvatusta näyttävästä videosta vastaa Jackass-tähti Bam Margera.