Povipommi Jordan jättirintoineen lenkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Riitaisaa avioeroa poptähti Peter Andren kanssa parhaillaan läpikäyvä povipommi Jordan, eli Katie Price, on keskittynyt viime aikoina pääasiassa tulevan ex-miehensä mustamaalaamiseen ja juhlimiseen. Nyt hän on kuitenkin palannut myös lenkkipolulle.

Hieman ennen avioeroaan Jordan yllätti juoksemalla miehensä kanssa Lontoon maratonin. Pienen tauon jälkeen povipommi on nyt kuvattu pitkästä aikaa taas juoksulenkillä. Liikuntahetki kuvattiin tosin julkkistähden omaan realitysarjaan, joten kyseessä oli lopulta niin sanottu työlenkki. Katso kuvat tästä.

Jordan aikoo jatkossa tuottaa enemmänkin televisio-ohjelmia, sillä realityohjelma What Katie Did Next on hänen oman Pricey Media -yhtiönsä tuotantoa. Yhtiökumppanina Jordanilla on televisiotuottaja Mark Wagman. Britanniassa ITV2-kanavalla nähtävässä ohjelmassa seurataan povipommin elämää kolmen kuukauden ajan eroilmoituksen jälkeen.

Povipommin mukaan ohjelma tulee esittelemään hänestä aivan uudenlaisen puolen. Se lieneekin jo kaikkien tiedossa, sillä heti eron jälkeen hän jätti lapsensa Andren hoiviin ja suuntasi pariksi viikoksi Ibizalle kuvaamaan ohjelmaansa, juopottelemaan, strippaamaan, tanssimaan pöydillä ja kaatamaan miehiä.