Juopunut näyttelijäkaunotar ei kykene sanomaan omaa sukunimeään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maxim-lehden seuraavassa numerossa alastomana poseeraava näyttelijäkaunotar Milla Jovovich on paljastanut erikoisen sukunimensä tuottavan hänelle itselleenkin ongelmia erityisesti muutaman drinkin jälkeen.

Muiden ihmisten on hieman keskimääräistä vaikeampi lausua tähden sukunimeä, mutta mallina ja näyttelijänä menestynyt The Fifth Element ja Jeanne d’Arc -elokuvien tähti ei kykene itsekään lausumaan sukunimeään ollessaan juovuksissa.

– Usein on hetkiä, jolloin edes minä itse, tietyssä vaiheessa iltaa ja muutaman drinkin jälkeen, en kykene lausumaan omaa sukunimeäni. Se on niin vaikeaselkoinen, Milla Jovovich kertoi OK!-lehden haastattelussa.

Pian A Perfect Getaway -elokuvassa nähtävä tähti oli mielissään roolitarjouksesta, joka toi samalla vaihtelua hänen action-rooleihinsa.

– Yksi syy siihen miksi palasin töihin oli se, että tämä ei ollut actionleffa eikä minun tarvinnut harjoitella. Oli mukavaa esittää normaalia tyttöä, joka on häämatkalla. Roolia varten ei tarvinnut edes laihduttaa. Minun ei tarvinnut olla supersankarikunnossa, ja minusta tuntui hyvältä esittää hahmoa, joka ei ollut viimeisen päälle timmissä kunnossa.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti mallinuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.

Vuonna 1989 Pulmuset-sarjassa pienen cameoroolin tehnyt Milla Jovovich teki läpimurtonsa valkokankaalla elokuvassa Paluu siniselle laguunille vuonna 1991. Hänen tunnetuimmat roolinsa on nähty edellämainittujen lisäksi elokuvissa The Fifth Element ja Resident Evil. Viime vuonna hän tähditti The Palermo Shooting -elokuvaa. Tänä vuonna Jovovich nähdään peräti neljässä elokuvassa.