Milla Jovovich alastomana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hyvinkin suuressa suosiossa elokuvamaailmassa ollut näyttelijäkaunotar Milla Jovovich on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta on silti esiintynyt tänä vuonna pariinkin otteeseen rohkeissa kuvissa.

Muiden muassa The Fifth Element ja Jeanne d’Arc -elokuvissa ihastuttanut Milla Jovovich poseeraa nimittäin Maxim-lehden seuraavassa numerossa alusvaatteisillaan sekä alastomana. Katso kuvat tästä. Intiimit ruumiinosat on kuitenkin peitettynä.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti mallinuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.

Vuonna 1989 Pulmuset-sarjassa pienen cameoroolin tehnyt Milla Jovovich teki läpimurtonsa valkokankaalla elokuvassa Paluu siniselle laguunille vuonna 1991. Hänen tunnetuimmat roolinsa on nähty edellämainittujen lisäksi elokuvissa The Fifth Element ja Resident Evil. Viime vuonna hän tähditti The Palermo Shooting -elokuvaa. Tänä vuonna Jovovich nähdään peräti neljässä elokuvassa.