Tuksusta ”Viikon lumppu” Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä kuinka suomalaisjulkkis Johanna Tukiainen valittiin amerikkalaisessa Dlisted.com -julkaisussa ”Päivän lumpuksi”. Nyt sama julkaisu on noteerannut Tukiaisen uudelleen ja valinnut hänet vielä lisäksi myös ”Viikon lumpuksi”.

Maanantaina julkistetun vähemmän mairittelevan nimityksen myötä amerikkalaislehti on syventynyt Tuksuun aikaisempaa tarkemmin ja artikkelissa kerrotaan kohujulkkiksesta kuvan ja videon kera. Lehti kertoo Tukiaisen olevan edelleen yksi Suomen kiireisimpiä malleja ja viittaa myös hänen portfolioonsa, joka on tyhjä.  Katso juttu tästä.

Artikkelissa mukana olevassa YouTube-videossa Johanna Tukiainen nähdään lisäksi studiossa kasvot siteissä ja laulamassa Lööppijulkkis-esikoissingleään. Artikkelissa vitsaillaankin Tuksun jääneen auton alle ja raahautuneen parisataa metriä auton perässä ennen studiosessiotaan. Jutun yhteydessä julkaistu Tuksun valokuva on lainattu suomalaisesta Urheiluviikko.net -julkaisusta.