24-sarjan epävarma jatko teettää töitä – useita loppuratkaisuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissa viikolla kuinka suositun 24-televisiosarjan lopettamisesta jo pitkään liikkuneet huhut vahvistuvat hetki hetkeltä. Nyt epävarma tulevaisuus vaikeuttaa jo myös agenttisarjan käsikirjoittajien työtä.

Ohjelman tuottajat päätähti-tuottaja Kiefer Sutherland ja Evan Katz etunenässä ovat nyt päättäneet kirjoittaa oletetun viimeisen kauden viimeiseen jaksoon useita erilaisia loppuratkaisuja. Lopullinen lopetus selviää tilanteen mukaan vasta hieman ennen jakson ensiesitystä televisiossa.

Jo pari vuotta liikkuneet huhut sarjan lopettamisesta kahdeksannen tuotantokauden jälkeen eivät ole vieläkään ”kirkossa kuulutettuja”, joten tuotantoyhtiö joutuu varautumaan loppuratkaisussa myös lisäkausia varten. Sarjaa Yhdysvalloissa esittävä Fox-televisiokanava ei ole vieläkään ilmoittanut lopullista kantaansa jatkosta, mutta sarjan uskotaan kuitenkin päättyvän.

Suosikkisarjan kahdeksannen tuotantokauden kuvaukset ovat käynnissä, ja kausi alkaa Yhdysvalloissa tammikuussa. Päätähti Kiefer Sutherland oli viime vuonna maailman eniten tienaava draamasarjan tähti, sillä hänen palkkapussinsa kasvoi TV Guide -lehden mukaan yli 400.000 eurolla jokaisesta jaksosta.