Jay-Z:n ja Beyoncen romanttinen illallinen päättyi käsikähmään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdealan supertähdet Jay-Z ja Beyonce Knowles ovat parhaillaan lomailemassa Dubrovnikissa, Kroatiassa. Toissailtana pariskunta oli romanttisella illallisella paikallisessa ravintolassa. Ruokailun jälkeen tähtipariskuntaa seuraavien paparazzien ja pariskunnan turvamiesten välillä syntyi ikävä välikohtaus.

Turvamiehet kohtelivat paikallisia kuvaajia kaltoin, jolloin eräs kuvausryhmän jäsenistä heitti turvamiestä kameran raskaalla kolmijalalla selkään. Veneessä ollut turvamies heitti tämän jälkeen kolmijalan vuorostaan mereen. Nyt välikohtauksesta on käynnistetty poliisitutkinta, TMZ uutisoi.

Toiset paparazzit saivat kuvattua tilanteen videolle, joka julkaistiin verkossa eilen. Katso video tilanteesta tästä tai artikkelin alta. Amerikkalaisjulkaisun mukaan turvamiestä odottaa nyt syyte pahoinpitelystä ja omaisuuden tuhoamisesta. Kolmijalalla turvamiestä heittänyt toimittaja/kuvaaja on nimittäin tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Jay-Z ja Beyonce eivät olleet tilanteen sattuessa veneessä, vaan saapuivat paikalle hetken kuluttua.