Manageri sammutti valot Katy Perryn televisiohaastattelussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poptähti Katy Perry joutui odottamattomaan tilanteeseen tehdessään keikkapaikallaan televisiohaastattelua Australian televisioon. Kesken haastattelun kuvausryhmän valot nimittäin pimenivät.

Pian kävi ilmi, että manageri sammutti kuvausryhmän valot, koska televisiokanavan toimittaja Nuala Hefner oli kysynyt laulajalta epämielyttävän kysymyksen. Manageri myönsi tapauksen ja korosti, että kysymys oli hänen – ei siis Perryn – mielestä vääränlainen. Katso video tästä.

Lopulta kuitenkin selvisi, että kysymys ei ollutkaan kielletystä kysymyksestä. Toimittaja kertoi aikoneensa tiedustella australialaista suosikkiartistia. Manageri kuitenkin säikähti jo kysymyksen alussa, sillä hän luuli toimittajan tiedustelevan laulajalta hänen suosikkiaan sikäläisistä muotisuunnittelijoista.

Perry kävi aiemmin oikeudessa nimikiistaa Katie Perry -nimisen australialaisen vaatesuunnittelijan kanssa. Haastattelu pääsi lopulta jatkumaan pienen tauon ja asian selvittämisen jälkeen.