Rihanna esitteli rintavakonsa ja mummofarkkunsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on viime aikoina kunnostautunut aikaisempaa useammin paljaan pinnan esittelijänä. Poikaystävänsä Chris Brownin helmikuisen pahoinpitelynsä jälkeen jättäneen kaunottaren asuvalinnat ovat samalla muuttuneet rohkeammiksi niin lavalla kuin lavan ulkopuolellakin.

Nyt Rihanna on bongattu vaaleanpunaisessa paidassa, joka oli varustettu erittäin antavalla etumuksella. Paidan oli siis mitä ilmeisimmin tarkoitus paljastaa tähden rintavakoa mahdollisimman paljon.

Näyttävän paidan kanssa supertähdellä oli jalassaan varsin perinteiset kivipestyn näköiset ja korkeat mummofarkut, jotka tosin ovat joidenkin lähteiden mukaan tulossa uudelleen muotiin parin vuosikymmenen tauon jälkeen. Mitä mieltä sinä olet asusta? Katso kuvat tästä.

Äskettäin maailmalla uutisoitiin, että Rihanna olisi tekemässä selvän tyylinmuutoksen asujensa lisäksi myös musiikkiinsa. Tähden kerrotaan hakevan seuraavalle levylleen aikaisempaa discompaa otetta brittiläisen Chase & Status -duon avustuksella.