”Lady Gaga on vain halpa kopio minusta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan räväkästä tyylistään ja paljastavista asuistaan. Pari päivää sitten hänet kuvattiin esimerkiksi lentokentällä pakarat paljaana. Nyt toinen poptähti, irlantilainen Roisin Murphy, syyttää Gagaa tyylinsä varastamisesta.

– Lady Gaga on vain halpa kopio minusta. Hän on kopioinut minun tyylini, Roisin Murphy totesi Irish Central -julkaisulle.

Murphy on toki nähty vuosien varrella uskaliaissakin asuissa, mutta Lady Gagan sarjaan hän ei ole kuitenkaan koskaan päässyt. Onhan Gaga nähty esiintymässä muiden muassa elefantti päässään, kun Murphy on yleensä nähty hieman konservatiivisemmissa asuissa.

36-vuotias Roisin Murphy nousi klubien suosikkitähdeksi viimeisimmällä albumillaan. Levyltä lohkaistiin useampiakin hittikappaleita, jotka soivat klubeilla tänäkin päivänä. Näitä hittejä ovat muiden muassa Overpowered, Let Me Know ja You Know Me Better.