Poptähti vahingossa rinnat paljaana festarikeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan kahdella paikkakunnalla samanaikaisesti käynnissä oleva V Festival on tarjonnut jättiyleisöille musiikin lisäksi myös muunlaista silmänruokaa. Oasis joutui perumaan keikkansa, mutta Noisettes tarjosi hieman enemmän kuin odotettiin.

Brittiläisen indie rock -yhtyeen jäsen, 27-vuotias Shingai Shoniwa, nähtiin esiintymässä valkoisessa esiintymisasussa, joka ei kuitenkaan pysynyt keikan aikana tumman kaunottaren vauhdissa. Iltapukutyyppinen olkaimeton asu nimittäin putosi yllättäen liian alas paljastaen laulajan rinnat. Katso kuva tästä.

Puvun päällä ollut punainen luomus onnistui kuitenkin hieman peittämään tapahtunutta, mutta valppaat lehtikuvaajat saivat ikuistettua tilanteen ennen kuin laulaja huomasi esittelevänsä rintavarustustaan kymmenille tuhansille ihmisille.