Tulikuuma mallikaunotar Irina Shayk bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallirintamalla uusien kasvojen nouseminen maailmantähdiksi ei ole kovin yleistä, sillä normaalisti muutamat supermallit dominoivat alan otsikoita. Nyt kovaa nousua tähän sarjaan tekee venäläinen Irina Shayk, joka on kaikessa hiljaisuudessa ehtinyt tehdä jo muutaman vuoden ajan varsin menestyksekästä malliuraa.

Taannoin upea Irina Shayk käväisi esimerkiksi Napolissa, Italiassa, Sports Illustrated -lehden bikinikuvauksissa. Katso kuva tästä. Kymmenittäin muita kuvia Shaykistä löytyy tästä.

23-vuotias venäläissyntyinen Irina Shayk löydettiin alunperin malliksi kolme päivää kestäneen junamatkan aikana hänen matkustaessaan Moskovaan vuonna 2004. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa ja poseerannut useissa lehdissä sekä muiden muassa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa jo kolme kertaa. Hänet on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin, Lacosten ja Guessin mainoskasvona. Taannoin r&b-laulaja Ryan Leslie omisti Irinalle oman kappaleen nimeltä I-R-I-N-A.