”Tulossa mullistava Big Brother -kausi!”

Big Brother · Stara.fi

Suomen seuraava Big Brother -tuotantokausi käynnistyy tiistaina 25. elokuuta, ja ensimmäiset tunnelmat nähdään televisiossa seuraavana iltana. Ohjelman taustajoukkojen mukaan tuleva kausi tuo tullessaan paljon muutoksia aikaisempiin kausiin nähden.

– Odotukset ovat ihan valtavat. Tämä kausi tulee olemaan Suomen Big Brotherissa mullistava, sillä ohjelman rytmi ja rakenne tulevat muuttumaan. Odotammekin Aaltosen kanssa yhteisöltä valtaava palaute- ja ideavyöryä, pääohjaaja Kim Sainio kertoo ohjelman verkkosivuilla.

Tiimin mukaan tulevalla kaudella BB-talo on lisäksi ”aikaisempaa alttiimpi kansainvälisille vaikutteille”. Ulkomailla realityohjelma on kohdannut vastoinkäymisiä huimasti pudonneiden katsojalukujen takia, mutta Suomessa odotukset ovat myös niiden suhteen vielä korkealla.

– Meidän pitää jälleen kerran näyttää, että formaatti pitää paikkansa muiden realityohjelmien joukossa. Otamme lämmöllä vastaan yleisön kiinnostuksen, vaikka uskon katsojalukujen nousun olevan maltillisempaa kuin esimerkiksi viime vuonna, tuottaja Mikko Räisänen kertoo.