Jennifer Anistonin verinen rentoutumistapa ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Frendit-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston on paljastanut hieman tavallisesta poikkeavan rentoutumistapansa. Kirurgin urasta lapsena haaveillut supertähti pitää nimittäin erityisen paljon sairaaloiden leikkaussaleista kertovista realityohjelmista.

Jennifer Aniston kertoi katselleensa lapsena isänsä kanssa tuntikausia ohjelmia verisistä leikkauksista, ja niiden ansiosta hän halusi itsekin isona kirurgiksi. Sairaaloiden leikkaussalit vaihtuivat kuitenkin lopulta Hollywoodin studioihin, mutta yhä edelleen leikkaussalien verinen maailma kiehtoo Anistonia.

–  Kaksi asiaa, joita sain katsella lapsena televisiosta, yleensä isäni kanssa, olivat 60 Minuuttia ja lääkäridokumentit, koska ne olivat opettavaisia. Katsoimme siis ohjelmia leikkaussaleista samalla kun söimme, Jennifer Aniston kertoi Elle-lehden haastattelussa.

– Leikkausten ansiosta unelmani oli tulla mikrokirurgiksi. Intensiivinen keskittyminen ja yksityiskohdat kiehtoivat minua. Katson realityohjelmia, joissa teho-osastolle tuodaan ihmisiä luodinreikä rinnassa ja lääkäri työntää sormensa reikään estääkseen verenvuotoa. Voisin hyvinkin tehdä itsekin sellaista.