Teinipoppari Jojo haastoi levy-yhtiönsä oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin nykyisen levy-yhtiönsä leipiin jo kaksitoistavuotiaana lapsena. Nyt hän on ryhtynyt taistelemaan oikeusteitse päästäkseen eroon levy-yhtiöstä, joka ei ole suostunut irtisanomaan hänen sopimustaan.

Leave (Get Out) -hitillään aikoinaan tähdeksi noussut 18-vuotias laulaja on edelleen Da Family Entertainment -yhtiön leivissä, mutta nyt hän haluaa kuumeisesti päästä eroon sopimuksesta voidakseen julkaista uutta musiikkia. Nykyinen levy-yhtiö on nimittäin vakavissa taloudellisissa vaikeuksissa, joten sen kautta uutta albumia ei ole näköpiirissä.

– Olen jo vuoden ajan neuvotellut yhtiön kanssa voidakseni jatkaa rakastamaani uraa. Olen ollut kärsivällinen ja tehnyt kaiken mitä minulta on pyydetty ja odotettu. Olen kuitenkin joutunut talouspolitiikan uhriksi, eikä minulla ole mitään tekemistä sen kanssa henkilökohtaisella eikä ammatillisella tasolla. Siksi olen valmis taistelemaan asiasta oikeudessa, Jojo kirjoitti blogissaan.

Jojon ura on siis vaikeassa pattitilanteessa, josta selviämiseksi hän on joutunut pyytämään tuomioistuinta purkamaan sopimuksensa. Nyt hän hakee oikeudessa sopimuksen purkamisen lisäksi myös 500.000 dollarin vahingonkorvauksia.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.