Marilyn Manson Suomeen marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provokatiivinen metallirokkari Marilyn Manson lähtee jälleen tien päälle myös Euroopassa. Joka äidin painajaisvävynä tunnettu Marilyn Manson esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla keskiviikkona 11. marraskuuta.

Etelä-Floridasta lähtöisin oleva Marilyn Manson on sekoittanut mainstream-musiikin kenttää jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien jokaisella levyllään. Mansonin myrskyisä suhde maailmanlaajuiseen yleisöönsä on johtanut kymmenien miljoonien levymyynteihin, loppuunmyytyihin kiertueisiin, protesteihin, oikeustaisteluihin, vihaan ja ihailuun.

Mansonin tunnetuimpia kappaleita ovat muiden muassa Sweet Dreams, The Beautiful People, Tourniquet, The Dope Show, Mobscene ja This Is The New Shit. Marilyn Mansonin uusin levy The High End Of Low julkaistiin toukokuussa. Manson on itse kuvaillut levyä jopa optimistiseksi verrattuna aikaisempiin julkaisuihinsa – tosin optimismi ei taida silti edelleenkään kuulua miehen varsinaiseen sanavarastoon.

The High End Of Low esittelee Mansonin uudessa kokoonpanossaan: paluun miehistöön tehneen Twiggy Ramirezin, kosketinsoittaja Chris Vrennan ja rumpali Ginger Fishin. Kiertueella bassoa soittaa Andy Gerold. Edellisen kerran Marilyn Manson nähtiin Suomessa joulukuussa 2007.