BB-Cheryllin pikkusiskon seksikkäät synttärit kuin Playboysta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Cheryll Karri, eli tutummin BB-Cheryll, juhli reilu viikko sitten pikkusiskonsa syntymäpäiviä railakkaissa teemabileissä, joissa nähtiin keskimääräistä seksikkäämpiä asuja.

Nyt Cheryll on julkaissut blogissaan valokuvia näistä juhlista. 18-vuotta täyttänyt pikkusisko Christell juhli syntymäpäiviään runsaassa joukossa, sillä vieraita oli paikalla peräti kuusikymmentä, Cheryll paljastaa blogissaan.

Syntymäpäivien teemana oli The Boudoir Birthday, eli pukukoodin mukaisesti vierailla oli varsin vähän vaatetusta yllään. Blogissa julkaistujen valokuvien perusteella tunnelma ja asut olivat kuin Playboy Mansionin maineikkaissa juhlissa, eikä paljasta pintaa juurikaan säästelty. Syntymäpäivälahjaksi Christell saikin muiden muassa pumpattavan seksinuken ja dildon. Katso kuvat tästä.