Petetty vaimo Hollywood-tähden uudelle rakkaalle: ”Pidä hyvänäsi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaimostaan äskettäin asumuseroon muuttanut näyttelijä Eddie Cibrian on viime aikoina kuvattu useampaankin otteeseen yhdessä poptähti Leann Rimesin kanssa. Nyt Cibrianin vaimo Brandi Granville on kommentoinut julkisesti miehensä epäiltyä uutta suhdetta.

– Hän on tällä hetkellä joku jota en tunne, Glanville kommentoi aviomiehensä viimeaikaista käytöstä People-lehden tuoreessa haastattelussa.

– Pidä hyvänäsi, vaimo lähetti lisäksi terveisiä laulaja-Rimesille.

Myös Leann Rimes on äskettäin muuttanut erilleen aviomiehestään Dean Sheremetistä, joten kyseessä on varsinainen Hollywood-sekasotku. 36-vuotias Eddie Cibrian kiinnitettiin äskettäin mukaan suositun CSI: Miami -televisiosarjan rooliin ja lisäksi myös tulevaan Washington Field -sarjaan. Aiemmin hän on tähdittänyt muiden muassa Samantha Who?, Ruma Betty ja Dirty Sexy Money -televisiosarjoja ja muutamia elokuvia.