Murhasta epäilty realitytähti hirtti itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen Playboy-mallin raa’asta murhasta epäilty realitytähti Ryan Jenkins on löytynyt. Hänet paikallistettiin massiivisten etsintöjen jälkeen Kanadaan ja siellä Vancouveriin. Murhaepäilty löytyi lopulta sunnuntaina kuolleena sikäläisestä motellista.

Löytöä edelsivät massiiviset etsinnät sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa. Vain muutamaa tuntia ennen ruumiin löytymistä Kanadan viranomaiset vahvistivat Ryan Jenkinsin karanneen rajan yli pohjoiseen. Hänen epäiltiin murhanneen vaimonsa, Playboy-malli Jasmine Fioren, arviolta 14. elokuuta. Ruumis löytyi muutama päivä myöhemmin roskalaatikosta matkalaukkuun sullottuna.

Fioren hampaat ja sormet oli poistettu, mutta poliisi kykeni tunnistamaan hänet silikonirintojen sarjanumeron perusteella. Pian löydön jälkeen Jenkins pakeni maasta autolla, veneellä ja lopulta jalan rajan yli Kanadaan. Paikallisten lehtien mukaan Jenkins oli hirttänyt itsensä motellihuoneessaan, mutta asialle ei ole vielä annettu virallista vahvistusta.