Miten seksikäs esiintymisasu Lily Allen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin konsertoinut poptähti Lily Allen nähtiin viikonloppuna Britanniassa V Festival -tapahtumassa kahdella keikalla. Kahdessa eri kaupungissa samanaikaisesti järjestettävän tapahtuman katsojat saivat Lilyn hittimusiikin lisäksi ihastella myös silmänruokaa.

Suomessa Lily paljasteli rintojaan, koska ei ollut pukenut läpinäkyvän paitansa alle lainkaan rintaliivejä. V Festivalissa oli lähes sama teema, mutta kotiyleisön edessä poptähti peitti kuitenkin rintavarustuksensa. Tästä huolimatta asu oli varsin paljastava ja seksikäs. Katso kuvat tästä.

Reilun viikon takainen selkäkipu loisti sekin nyt poissaolollaan, ja itkuisen tytön sijaan lavalla nähtiin tällä kertaa energiaa pursunnut supertähti. Lily itse kertoi yleisölle jännittävänsä keikkaa normaalia enemmän, koska keikka järjestettiin hänen kotikonnuillaan. Viime viikolla Allen vietti keikkataukoa ja rentoutui muiden muassa krikettipelin katsomossa.