Anna Abreu muutti yhteen ystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta albumiaan parhaillaan viimeistelevä poptähti Anna Abreu erosi taannoin poikaystävästään Panu Larnoksesta. Nyt nuori tähti on jällleen saanut uutta seuraa kotiinsa, kun hänen ystävästään on tullut myös kämppis.

Asiasta kertoneen Suosikin mukaan Annan ystävä Marina Alberto on muuttanut asumaan Annan luokse Suomeen, ja neitokainen aikoo viettää Helsingissä vuoden verran. Lehden mukaan syy muuttoon oli se, että Marina voisi olla lähempänä Annaa. Suomessa aiemminkin käynyt Marina aikoo löytää itselleen myös työtä Suomesta.

Anna Abreun kolmas pitkäsoitto päätyy kauppoihin lokakuussa. Suosikkitähden esikoislevy ja edellinen NOW-levy ovat menestyneet hienosti ja molemmilta on lohkaistu useampia hittejä. Levyt ovat myyneet yhteensä jo huimat 140.000 kappaletta ja Anna Abreu on lisäksi palkittu Vuoden naissolisti Emma-palkinnolla vuosina 2007 ja 2008.