Iranilainen BB-Aso on Big Brother -talon tämän vuoden Mister-kisaaja

Big Brother · Stara.fi

Tämän kauden toinen Big Brother -taloon muutanut henkilö on BB-Aso. Hän on muuttanut Suomeen Iranista ja asuu nykyisin Turussa. 24-vuotias Aso on ollut mukana Mister Finland -kilpailussa samaan aikaan viime vuonna talossa asuneen BB-Riston kanssa.

Työttömänä viime aikoina ollut Aso on työskennellyt aiemmin rakennusalalla. Hän on harrastanut kuntosalia, mutta miehen itsensä mukaan harrastus on viime aikoina vaihtunut lähinnä juopotteluun. Aikaisempien BB-kausien suosikkiasukkaakseen Aso mainitsee talossa viime vuonna asustaneen Tuulin, koska tämä on niin kaunis. Näyttelijän ammatista haaveileva mies ottaisi autiolle saarelle mukaan naisen, hammasharjan ja -tahnan.

BB-Aso oli ensimmäinen päiväkirjahuoneeseen tällä kaudella kutsuttu asukas.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostiisi