”Boratmaalainen” BB-Dana tuo eksotiikkaa Big Brother -kauteen

Big Brother · Stara.fi

Pietarissa syntynyt 21-vuotias BB-Dana tuo kaivattua eksotiikkaa uuteen Big Brother -kauteen. Opiskelijana nykyisin toimiva Dana asuu nykyisin sekä Tampereella että Helsingissä. Hän harrastaa tanssia ja elokuvia ja on nykyisin sinkku. BB-Terttu tiedusteli heti alkajaisiksi neitokaiselta tämän kotimaata, johon Dana vastasi olevansa kotoisin Kazakstanista, eli ”boratmaasta”.

Myös Asukkaaksi taloon -ohjelmassa pari päivää sitten nähty kaunotar on käynyt kaksi vuotta teatterikoulua Ranskassa. Asukkaille hän kertoi haaveilleensa näyttelemisestä, mutta uskovansa haaveiden kariutuvan Big Brotherin myötä.

– Tuskin kukaan mua enää tän jälkeen haluaa mukaan mihinkään, BB-Dana totesi.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi