BB: Heti kaksi sääntörikkomusta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä hetkellä vasta seitsemän asukasta, mutta jo nyt he ovat syyllistyneet kahteen sääntörikkomukseen. Asukkaat keskustelivat ensin siitä mistä kaupungista ja hakutilaisuudesta kukin on kisaan tullut, minkä jälkeen Isoveli joutui antamaan heille varoituksen sääntörikkomuksesta.

Tämän jälkeen BB-Terttu meni vielä kertomaan terveisiä sukulaisilleen ulkomaailmaan. Muut kilpailijat joutuivat muistuttamaan Terttua talon säännöistä, mutta Terttu ei halunnut uskoa, ettei sukulaispojalle saisi lähettää terveisiä, joten Isoveli joutui toistamaan varoituksensa sääntörikkomuksesta.

Vielä tämän jälkeenkin uudet innostuneet asukkaat ryhtyivät pariinkin otteeseen keskustelemaan hakuprosessista, mutta muut asukkaat keskeyttivät moiset puheet ennen Isovelin kolmatta puuttumista asiaan.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi