BB-Kätlin: ”Autoni ei kiihotu!”

Big Brother · Stara.fi

Hetki sitten käynnistyneen Big Brother -kilpailun BB-taloon astellut 22-vuotias virolaissyntyinen vaaleaverikkö BB-Kätlin muutti Suomeen 16-vuotiaana, joten suomenkielen kanssa oli aluksi hieman vaikeuksia. Kommelluksiltakaan ei lopulta vältytty.

– Olen sekoittanut muun muassa sanat emäntä ja emätin. Soitin myös autokorjaamolle ja valitin, ettei autoni kiihotu. Tarkoitin tietysti kiihtymistä, Kätlin paljasti esittelyssään Subin netissä.

Seinäjoella asustava nuori nainen on tähän mennessä tullut mainiosti toimeen kaikkien kilpailijoiden kanssa. Tällä hetkellä asukkaat tosin viettävät vielä kuherruspäiviään, jolloin he vasta tutustuvat toisiinsa. Erityisen paljon aikaa Kätlin on viettänyt tähän mennessä maanmiehensä Ragnarin kanssa. BB-Aso kutsuttiin jo päiväkirjahuoneeseen ensimmäisenä asukkaana kertomaan tuntojaan.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi