BB-talossa jälleen uusi BB-Minna

Big Brother · Stara.fi

Myös tänä vuonna Suomen Big Brother -talossa asustaa uusi BB-Minna. Tämän vuoden Minna on 32-vuotias turkulainen sairaanhoitaja, joka on toiminut myös lähihoitajana. Harrastuksikseen Minna kertoo kuntosalin, ristisanatehtävät ja lukemisen.

Parhaiksi ominaisuuksikseen Minna kertoo iloisuuden ja rehellisyyden, ja huonoimmiksi puolikseen kärsimättömyyden ja heikot rahankäyttötaidot. Joskus myös laiskaksi ja kyyniseksi itseään kuvaileva tummaverikkö kertoo olevansa myös rohkea.

Toisissa ihmisissä Minna arvostaa erityisesti rehellisyyttä ja luotettavuutta, mutta hän ei voi sietää valehtelijoita ja omaan napaansa tuijottelijoita. Taloon hän uskoo tuovansa rentoutta ja ronskiutta.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi