BB-Ragnar, eli BB-Raksu, muutti odotusten mukaisesti BB-taloon – Dana on vanha tuttu

Big Brother · Stara.fi

BB-Ragnar, eli BB-Raksu, on muuttanut odotusten mukaisesti BB-taloon. Hänen osallistumisensa kisaan ehti vuotaa julkisuuteen jo aiemmin. Tallinnassa syntynyt 19-vuotias BB-Raksu muutti Suomeen jo kaksivuotiaana. Taloon saapuessaan hän sai innostuneen vastaanoton.

– Jos te ihmettelette Danan reaktiota, niin me ollaan nähty joskus, BB-Ragnar totesi neitokaisen riemastuttua miehen näkemisestä.

Esimerkiksi showtanssia harrastava BB-Ragnar lukeutuu muiden muassa BB-Cheryllin ja BB-Kadin ystäväpiiriin ja on poseerannut heidän kanssaan monissa valokuvissa. Lisäksi nuori mies poseerasi taannoin myös Martina Aitolehden syntymäpäivillä yhdessä juhlakalun, Cheryllin ja Miss Helsinki Viivi Pumpasen kanssa. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Lisäksi sunnuntaina Iltalehden BB-bloggaaja Tero Paloniemi mainitsi näistä huhuista, minkä jälkeen myös BB-Niko totesi kaikkien tietävän ”että kyseinen blogissa esiintynyt poika on talossa”. Hän oli mukana Studio Eliten kuvaussessiossa viime vuonna 27. elokuuta. Katso kuva tästä.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi