Karaokeisäntä BB-Sami leikki lapsena Ramboa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon juuri astellut 30-vuotias kokkolalainen BB-Sami on ammatiltaan karaokeisäntä, media-assistentti ja veneenrakentaja. Tumma sinkkumies harrastaa jalkapalloa, sulkapalloa, teatteria ja musiikkia.

Ensitöikseen BB-Sami kertoi tekevänsä Kokkolassa keikkaa karaokeisäntänä. Subin netissä hän paljasti leikkineensä lapsena Ramboa. Kuuluisuudesta ja maailmanrauhasta haaveileva kolmekymppinen kertoo ystäviensä kuvailevan häntä hovinarriksi ja huippujannuksi. Hänen paheitaan ovat nuuskaaminen ja itsensä ähkyyn syöminen.

Harrastuksenaan Sami pelaa jalkapalloa vitosdivarissa. Viimeisessä pelissään hänet ajettiin kentältä hänen saatuaan kaksi keltaista korttia.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi