BB: Saunabileiden nolo alku – asukas juuttui saunaan!

Big Brother · Stara.fi

Ensimmäiset bileet Big Brother -talossa alkoivat nolosti, kun Esa A meni ennen aikojaan saunaan ja laittoi oven kiinni. Pian asukkaat huomasivat, että saunan ovi ei enää aukea eikä mies siis päässyt ulos kuumasta saunasta.

Oven ”jumiutumisen” syynä oli ilmeisesti se, että mikrofoni ja sen lähetin sattui olemaan mukana saunassa, mikä on tuttuun tapaan kiellettyä. Parhaillaan asukkaat ihmettelevät joukolla miten mies saadaan ulos saunasta.

Esa otti kuitenkin tapauksen iisisti ja riisui ensitöikseen paitansa ja suuntasi lauteille odottamaan vapautumistaan. Muut asukkaat tyytyivät ensijärkytyksestä selvittyään lähinnä naureskelemaan tapahtuneelle.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostiisi