Nyt se alkoi: Ensimmäinen asukas on 61-vuotias BB-Terttu! Historian vanhin asukas?

Big Brother · Stara.fi

Muutama sekunti sitten käynnistyi uusi Big Brother -kausi, kun ensimmäinen asukas asteli taloon. Hän on mitä ilmeisimmin Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva ohjelman historian vanhin asukas.

Maakuntalehti Karjalainen uutisoi uudesta asukkaasta jo ennen kisan alkamista, koska kilpailijoiden kuvat löytyivät tänään iltapäivällä verkosta ennen aikojaan. Taloon ensimmäisenä astellessaan Terttu pyöri ympäri olohuonetta ja kertoi samalla tuntemuksistaan televisiokatsojille. Hän siis rikkoi sääntöjä heti ensimmäisten minuuttien aikana. Pian Terttu sai kuitenkin seurakseen toisen asukkaan, kun BB-Aso ilmestyi ovesta taloon.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi