HS: BB-Esa A on Mensan jäsen!

Big Brother · Stara.fi

Helsingin Sanomat on seurannut tänään alkanutta Big Brother -tuotantokautta, sillä mukana kisassa on myös hieman keskimääräistä virallisemmista yhteyksistä tunnettu asukas. Hesari kuitenkin sivaltaa BB-talon menoa.

– Meno Big Brother -talossa ei ole ollut yleensä lähelläkään fiksua, mutta tänä vuonna tilanne voi olla toinen, Helsingin Sanomat kirjoittaa.

Lehden mukaan talossa asustaa nyt BB-Esa A, eli Esa Seuranen, joka on siviilissä Mensan Helsingin osaston puheenjohtaja ja jonka älykkyysosamääräksi on Mensan testissä mitattu 138 pistettä, kun jäsenyyden raja on 131 pistettä. Seuranen tekee parhaillaan Teknilliseen korkeakouluun väitöskirjaa koodien ja pelien laskennallisista menetelmistä. Hän itse väittää lehdelle olevansa tylsimys.

– Valitettavasti olen tylsimys; en harrasta alkoholijuomia. Viimeksi join vappuna puoli lasillista kuohuviiniä.