Nettimaailman vaarallisin kaunotar paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietoturvayhtiöt selvittävät aika-ajoin kenen julkkistähden nimiä verkossa seuraamalla voi suurimmalla todennäköisyydellä saada tietokoneeseensa viruksia ja muuta vaarallista. Nyt McAfee on julkistanut tuoreimman selvityksensä tulokset.

Kansainvälisen julkkismaailman kaikkein vaarallisin tähti on hieman yllättäen 27-vuotias näyttelijätär Jessica Biel. Hänen nimeään hakiessaan kannattaa olla siis varovainen ainakin ulkomaisilla verkkosivustoilla. Yhtiön mukaan siinä tapauksessa mahdollisuudet päätyä vaaralliselle verkkosivustolle ja saada tietokoneelleen ei-toivottua materiaalia on peräti yksi viidestä.

Jessica Biel sai nyt antaa tilaa viime vuoden vaarallisimmalle tähdelle, joka oli Hollywood-komistus Brad Pitt. Nyt Pitt putosi kärkikahinoista, sillä Bieliä seurasivat järjestyksessään Beyonce, Jennifer Aniston, Tom Brady ja Jessica Simpson. Raportin mukaan suurin osa vaarallisimmista henkilöistä on juuri viihdemaailman tähtiä, joiden tietoja ja kuvia haetaan verkosta keskimääräistä enemmän. Samalla viattomien kuluttaijen koneille yritetään saada ujutettua haittaohjelmia.