Nolo moka: BB-asukkaat paljastuivat ennen aikojaan!

Big Brother · Stara.fi

Tänä iltana alkavan Big Brother -ohjelman tärkein jännitysmomentti on mennyt ainakin osittain piloille, kun Subin verkkosivuilta on jo nyt saatu kaivettua asukkaiden kuvat. Kuvia ei ehditty luonnollisestikaan vielä julkaista ohjelman verkkosivuilla, mutta aktiiviset fanit saivat selville kuvatiedostojen suorat osoitteet.

Kuvista kerrottiin osoitteiden kera keskustelupalstoilla hieman ennen viittä iltapäivällä. Niiden perusteella ainakin osa asukasveikkauksista on osunut kohdalleen. Eräs etukäteen paljastuneista asukkaista on jo saanut jonkin verran kritiikkiä ohjelman faneilta.

Kuvat poistuivat verkosta pian asian tultua julki, ja kuvien odotetaan palaavan takaisin serverille vasta asukkaiden muuttaessa taloon myöhemmin tämän illan aikana. Aikaisempina vuosina näin laajaa asukkaiden vuotamista ei ole vielä tapahtunut.

Staran BB-uutiset saat:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi