Onko BB-Ragnar uusi Big Brother -julkkis?

Big Brother · Stara.fi

Suomen uusi Big Brother -kausi alkaa tänään, kun uudet asukkaat siirtyvät taloon. Parhaillaan verkossa käydään kiivasta keskustelua mahdollisista uusista BB-asukkaista. Aiempien vuosien tapaan nyt epäillään, että Asukkaaksi taloon -ohjelmassa nähtiin ainakin yksi taloon lopulta päätyvä henkilö.

Yksi huhujen kohteesta on 19-vuotias virolaissyntyinen Ragnar Orav, josta uskotaan tulevan tänään BB-Ragnar. Hän kuuluu siviilissä esimerkiksi BB-Cheryllin ja BB-Kadin ystäväpiiriin.

Sunnuntaina Iltalehden BB-bloggaaja Tero Paloniemi mainitsi näistä huhuista, ja sen jälkeen BB-Niko totesi kaikkien tietävän ”että kyseinen blogissa esiintynyt poika on talossa”. Hän oli mukana Studio Eliten kuvaussessiossa viime vuonna 27. elokuuta. Katso kuva tästä.

Staran BB-uutiset saat:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi