Snoop Dogg torstaina Helsingissä – haluaa konsolipelin backstagelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rap-laulajiin lukeutuva Snoop Dogg saapuu konsertoimaan Helsingin Suvilahteen torstaina 27. elokuuta todellisin tähden elkein. Hänellä on mukanaan yli 20 hengen seurue sekä pitkä lista erinäisiä vaatimuksia konsertin toteutumisen varmistamiseksi.

– Snoop Dogg on Jenkeissä todellinen supertähti, ja hän kulkee lentomatkat yleensä yksityiskoneella. Vielä ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta siitä, kuinka hän saapuu edelliseltä keikaltaan Venäjältä Helsinkiin, kertoo Miikka Koskela Helsingin-konsertin järjestävästä RLE-yhtiöstä.

Snoop saapuu Suomeen todennäköisesti yhdessä vaimonsa Shante Taylorin kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa jo yli kymmenen vuotta, mutta ovat ehtineet jo kertaalleen erotakin välillä. Myös heidän kolme lastaan, Corde, Cordell ja Cori seurannevat vanhempiaan Suomeen.

– Snoopin mukana tulee Suomeen yli 20 hengen verran artistin taustaväkeä. Kaiken kaikkiaan meillä on Snoopilta erikoisvaatimuksia melkoinen lista, yhtenä tärkeimmistä juuri tietynlainen konsolipeli takahuoneeseen, Koskela kertoo.

Snoop Doggin levyjä on myyty kaikkiaan yli 30 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Uusimman albumin on määrä ilmestyä syksyllä, pian Suomen konsertin jälkeen. Snoop on myös luonut oman suositun vaatemallistonsa Rich & Infamous. Snoop on lisäksi nähty lukuisissa televisio-ohjelmissa, ja hänellä on tällä hetkellä kaksi omaa ohjelmaa eri kanavilla: Snoop Dogg’s Father Hood, joka nähdään E! Entertainment-kanavalla sekä Dogg After Dark, jota esitetään MTV:llä.

Suvilahden suuren livekonsertin lavalle nousee Snoop Doggin lisäksi huippusuosittu ruotsalainen Adam Tensta sekä suomalainen Jake the Break & Flam -kokoonpano yli 20 esiintyjän voimin. Elokuinen Snoop Doggin konsertti on varsin ainutkertainen tapahtuma, sillä vastaavanlaista ulkoilmakonserttia ei ole hiphopin saralla Helsingissä nähty.

Suvilahden konserttialue Helsingin Sörnäisissä on osoittautunut jo aiemmin erittäin oivalliseksi esiintymispaikaksi niin esiintyjien kuin yleisönkin kannalta. Hiphop-musiikkiin alue sopii graffitteineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen erinomaisen hyvin. Konsertista on tulossa todellinen kesän päättäjäisfestari, sillä alueella on tarjolla musiikin lisäksi myös runsaasti ravintolapisteitä.