Täh? Viime vuoden voittaja BB-Anniina palaa taloon?

Big Brother · Stara.fi

Tänään alkavan tuotantokauden Big Brother -taloon astelee parhaillaan uusia kilpailijoita. Talossa on tällä hetkellä kuusi kilpailijaa, mutta Subin verkkosivujen mukaan taloon olisi pian astelemassa myös viime vuoden voittaja BB-Anniina, jonka kuva ja nimi komeilevat tämän vuoden asukkaiden joukossa.

Kyseessä voi kuitenkin olla myös tekninen vika, sillä Anniinan kuvaa klikattaessa tulee vain virheilmoitus. Aiemmin on julkisesti veikattu, että BB-taloon olisi tällä kaudella tulossa joku aikaisemmista kilpailijoista. Monet veikkasivat tulijaksi BB-Nikoa.

Anniinan kuva poistettiin nopeasti verkkosivuilta, eli kyseessä oli mahdollisesti vain tekninen vika. Puolet asukkaista on kuitenkin vielä tulematta taloon, ja ohjelman tuotantoryhmä on aiemmin vihjannut, että huomenna olisi luvassa mullistava yllätyskäänne. Olisiko Anniina tulossa taloon?

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi