Tässäkö on maailman kallein hautapaikka?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson tullaan lähiaikoina hautaamaan mitä ilmeisimmin Los Angelesin Forest Lawn -hautausmaalla sijaitsevaan yksityiseen mausoleumiin. Hautapaikan hinnasta ei ole tietoa, mutta nyt oli myynnissä toisen supertähden, Marilyn Monroen, naapuripaikka.

Marilynin kryptan yläpuolella sijaitseva paikka oli äskettäin kaupan, sillä verkossa käyty huutokauppa päättyi eilen eBayssä. Tarjouskilpailun voittaja pääsee viettämään viimeistä lepoaan superjulkkiksen viereen hulppeaan 4,6 miljoonan dollarin hintaan. Huutokauppa alkoi 14. elokuuta ja lähtöhintana oli 500.000 dollaria. Kuva Marilynin haudasta löytyy tästä.

Kaupan päälle leposija pääsee vuosittain kymmenien tuhansien Los Angelesin Westwood Village Memorial Parkissa vierailevien Marilyn-fanien valokuviin. Huutokauppailmoituksen mukaan myynnissä ollut hautapaikka oli jo käytössä, mutta nyt se saa tehdä tilaa seuraavalle asukkaalle. Marilyn Monroe haudattiin kryptaansa vuonna 1962.