Alastomien BB-kaunottarien suihkukuvat vuotivat jo nettiin!

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkaneen Big Brother -tuotantokauden asukkaiden ensimmäiset alastonkuvat ovat vuotaneet verkkoon jo ensimmäisen aamupäivän aikana. Talon mies– ja naisasukkaita nähdään kuvissa suihkussa.

Esimerkiksi BB-Kätlin poseeraa täysin alastomana kuvissa, jotka ovat kuvanlaadun perusteella ilmeisesti kuvakaappauksia ohjelman 24/7 -lähetyksestä. Talon kaunotar Kätlin suihkuttelee hiukset nutturalla ja ilman vaatteita, kun talon miehiä nähdään vastaavissa kuvissa alus- tai uimahousut jalassa. Toinen vaalea kaunotar nähdään vain takaapäin, joten hänen henkilöllisyydestään ei ole vielä tietoa.

Kuvia on nyt levitetty internetin kuvapalstalla, mutta niiden poistamista tullaan mahdollisesti vaatimaan ohjelmaa esittävän Subin toimesta. Vastaavia aikaisempien vuosien alastonkuvia ei tosin ole saatu kokonaan kitkettyä internetin syövereistä, sillä kuvia tulee lisää jopa joka päivä.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi