Tässäkö odotettu BB-yllätys? Asukkailta luulot pois ja talon ulkomuoto muuttuu!

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkaneessa Big Brother -kisassa asukkaat saavat viettää tämän viikon normaalioloissa ja nauttia olostaan. Ensi viikolla luvassa on kuitenkin jotain aivan muuta. Ohjelman juontaja Vappu Pimiä paljasti ensimmäisen televisiolähetyksen päätteeksi, että asukkaat jaetaan ensi viikolla kahteen kastiin.

Ensi viikolla toinen puoli BB-talon asukkaista saa Pimiän paljastuksen mukaan nauttia yltäkylläisyydestä, kun toinen puolisko joutuu samaan aikaan elämään hyvin askeettisissa olosuhteissa.

Tarkempia tietoja tulevan viikkotehtävän sisällöstä ei vielä annettu, mutta aiemmin tuotantotiimi on vihjannut asukkaita kohtaavasta merkittävästä muutoksesta. Subin verkkosivulla ohjelman käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Aaltonen kuitenkin paljastaa, että talon ulkomuotokin tulee muuttumaan.

– Kaikki varmasti pohtivat, että missä ovat viikkotehtävät tai -budjetit. Tämä on vain esimakua siitä, miten rutiinit BB-talossa muuttuvat. Talokaan ei tule olemaan se, miltä se tällä hetkellä näyttää, Aaltonen vihjaa.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse