BB-Nino paljasti: ”Seksikumppaneina 40 miestä ja kolme naista”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäinen alkuilta sujuu parhaillaan Totuus vai tehtävä -leikin merkeissä. Samalla asukkaat opettelevat tuntemaan toisiaan tiukkojen kysymysten merkeissä.

Yksi paljastuksia tehneistä on BB-Nino, jonka seksikokemukset kiinnostivat kovasti asukkaita.

– Tytölle menetin neitsyyden kun olin 17-vuotias. Se hävettää. Tulin kaapista kun olin ehkä 21-vuotias. Siksi mua hävettää kun oli vähän niin kuin pakko olla tytön kanssa. Viimeksi olen ollut naisen kanssa… Hmmm… Se on pitkä tarina ja kerron sen joskus toisella kerralla, BB-Nino kertoi.

– Oon ollut ehkä neljänkymmenen miehen kanssa. Ja naisia on ollut kolme, hän lisäsi seuraavalla kierroksella.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse