BB-talossa alkoivat uudet bileet: ”Nyt vedetään päiväkännit!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkaneen uuden Big Brother -tuotantokauden ensimmäinen ilta jatkui pitkälle yöhön nestemäisissä merkeissä, kun asukkaat saivat kuuman porekylvyn ohella nauttia runsaasti mietoja alkoholijuomia ja grilliruokia.

Eilisten bileiden nestemäinen tarjoilu vei muistin useammaltakin asukkaalta, mutta siitä ja krapulasta huolimatta talossa alkoivat juuri uudet bileet. Ulko-ovien avauduttua asukkaat saivat nimittäin huomata, että pihalle oli tuotu jälleen grilli ja pöytään runsaasti alkoholia.

– Nyt vedetään päiväkännit, BB-Tuija totesi avatessaan ensimmäisen juomansa.

Samaan aikaan BB-Sami otti haltuunsa jo valmiiksi kuumana olleen pihagrillin ja ryhtyi valmistamaan asukkaille grilliherkkuja.

– Mä en aio olla enää juovuksissa. Mulle riitti jo eilinen. Silloin tuli sanotuksi kaikkea semmoista mitä ei pitäisi tulla suusta, BB-Aso totesi Samille.