Kaksi BB-asukasta ulos jo tänään?

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkanut Big Brother -tuotantokausi saa tuotantoyhtiön mukaan jo tänään mojovan jymy-yllätyksen. Yksi veikkauksissa ollut yllätys on ollut mahdollinen asukkaiden häätäminen jo yhden päivän jälkeen.

Myös BB-talon asukkaat pohtivat eilen porealtaassa juhliessaan mahdollista pikahäätöä. He huomasivat pihamaalla kaksi potentiaalista nukkumapaikkaa ja uskoivat kahden asukkaan joutuvan nukkumaan ulkosalla.

Samalla heräsivät myös epäilyt siitä, että kaksi asukasta tultaisiin häätämään jo keskiviikkona. Talon päiväkirjahuoneeseen ensimmäisenä asukkaana jo alkuillasta kutsutun BB-Ason mystinen salailu sai myös muissa asukkaissa aikaan tämänkaltaisia epäilyjä. Miehet epäilivät lisäksi, että Asoa olisi pyydetty nimeämään kaksi talosta heti pudotettavaa asukasta.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostiisi