Paljastus: Tämän takia BB-Tuija ei pysty harrastamaan seksiä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäisen aamupäivän keskustelut ovat jo kääntyneet seksiin ja sen ympärille. Ensimmäisenä BB-Minna totesi voivansa harrastaa seksiä tilaisuuden tullen myös BB-talossa. BB-Tuija päätti puolestaan paljastaa miksi hän ei tule harrastamaan seksiä lainkaan.

– Voisin kyllä harrastaa seksiä jos pystyisin, mutta mulla on yksi sellainen syy että en voi. Se sattuu ihan saatanasti, kun mulla on ulkosynnyttimissä hermopäätteissä, joita normaali-ihmisillä ei ole. Siksi se sattuu ihan helvetisti, Tuija paljasti muille asukkaille.

– Ne saataisiin pois, mutta ennen leikkausta pitää pitää käydä vuoden ajan aktiivisesti hoidoissa. Mulla on vaan niin… tiukat paikat. Lääkäri sanoi, että kyllä se sitten käytössä… Tää ei ole mun kannalta hauskaa, mut toin tän julki heti ettei kukaan ihmettele etten pysty täällä harrastamaan seksiä.

– Se on sellainen ongelma, että kun menin papa-kokeeseenkin, niin mulle piti laittaa puudutusainetta, kun se pieninkään vehje ei mahtunut, vaikka lääkärikin sanoi että mä oon niin rento kuin voin olla.

Kätilöksi aiemmin hetken aikaa opiskellut Minna kertoi tuntevansa ongelman ja Tuija oli iloinen voidessaan puhua tarvittaessa aiheesta Minnan kanssa.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostiisi