BB-talossa dokataan taas – hurjat ”aurinkobileet” alkoivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa riemu repesi juuri, kun Isoveli ilmoitti asukkaiden saavan jälleen bileet. Tällä kertaa juhlat järjestetään onnistuneen päivätehtävän kunniaksi. Heti ovien avauduttua DJ ryhtyikin soittamaan discomusiikkia talon pihamaalla.

Pinkin Get The Party Started -hitin tahdittamana asukkaat rynnivät notkuvan juomapöydän antimien ääreen. Asukkaat ovat edelleen päivän cowboy-musiikkiteeman mukaisissa asuissa, ja erityisesti naiset ovat ottaneet nyt ilon irti juhlista.

Asukkaat eivät kuitenkaan vielä tiedä, että tällä viikolla heitä hellitään, mutta ensi viikolla heidät jaetaan kahteen ryhmään, joista toinen puolisko joutuu elämään kurjuudessa toisten nauttiessa yltäkylläisyydestä. BB-Kätlin kertoi tosin tänään epäilevänsä jotain tällaista, koska nyt ”menee liian hyvin”.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse