BB-Aso pyysi anteeksi homopuheitaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäisenä iltana järjestetyissä saunabileissä homojutuista raivostunut BB-Aso on sittemmin pyrkinyt epäilyttävän moneen kertaan korostamaan maskuliinisuuttaan ja heterouttaan. Tänään oli kuitenkin anteeksipyynnön paikka.

Toissapäivänä Aso suivaantui porealtaassa kuultuaan Ninon homoudesta ja Jelenan luullessa häntäkin homoksi. Aso nousi nopeasti altaasta ja hermostui silminnähden. Nyt on kuitenkin jo toinen ääni kellossa.

– Muistaako joku että me v**tuiltiin toisillemme? Jostain homojutuista meni vähän pinna… Mun piti oikeesti pyytää sulta anteeksi henkilökohtaisesti. Mä en loukkaa ketään… Jokaisella on oma… Mua vaan oikeesti ahdistaa, kun joku luulee… Mut ei se tarkoita sitä että pidän jotain niinku vähempiarvoisena, Aso sai pahoitelluksi Ninolle.

Pian molemmat miehet jo syyttivät leikillään Jelenaa koko jupakan aloittamisesta, ja keskustelu patiolla kääntyi siihen millainen olisi Ninon ja Tertun välinen tappelu.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse