BB-Kätliniltä leikattiin kasvain: ”Äiti epäilee olleen Tsernobylin syytä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Aurinkobileet ovat hiljalleen rauhoittuneet, kun DJ lopetti musiikin soittamisen vain muutaman kappaleen jälkeen. Samalla asukkaat ovat vaihtaneet puheenaihetta asteen vakavampaan suuntaan. BB-Kätlin paljasti nimittäin muille asukkaille vatsassaan näkyvän arven tarinan.

– Mulla leikattiin verisuonikasvain 10 kuukauden ikäisenä. Kun äiti meni lääkäriin ja me asuttiin maalla, niin se lääkäri sanoi vaan, että odotelkaa vaan jos siihen tulee vielä jotain muutosta. Sit äidin sydäntä rupesi särkemään ja se meni silti Tallinnaan lääkäriin ja siellä ne sanoi et ”Ooksä hullu et toi olis pitänyt heti leikata pois et jos se menee vaikka rikki.” Sit se leikattiin ja äiti sanoi että mulla oli niitä päässäkin, Kätlin kertoi Jelenalle ja Esa J:lle.

Esa J kiinnostui aiheesta ja tiedusteli neitokaiselta mikä hänen mielestään aiheutti syövän.

– En mä tiedä. Se oli vaan verisuonikasvain. Äiti sanoi että kun se Tsernobylin räjähdys oli ollut niin ne säteilyt, kun mä synnyin vuonna 1987, eli vuosi sen jälleen, niin äiti odotti mua just, et silloin ne ehkä… Kun tosi usealla silloin oli et syntyi vähän erilaisia. En mä tiedä johtuiko se kasvain siitä kun äiti vasta odotti silloin kun se säteily tuli.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse