BB-hottis Kätlin tuli kaapista: ”Olen biseksuaali ja ollut naisen kanssa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänä iltana vietetty railakkaita Aurinkobileitä, kun Isoveli palkitsi asukkaat hyvin sujuneesta päivätehtävästä, jossa asukkaat joutuivat laulamaan itse tekemänsä cowboy-henkisen kappaleen.

Hieman kymmenen jälkeen illalla Nino, Kätlin ja molemmat Esat keskustelivat talon patiolla. BB-Kätlin paljasti Ninon kanssa käymässään seksikeskustelussa olevansa biseksuaali ja olleensa myös naisen kanssa.

– Mä oon ollut naisen kanssa. Mä oon biseksuaali, BB-Kätlin kertoi Ninolle.

Tämän jälkeen Esa J tiedusteli neitokaiselta kokemuksensa mukavuutta.

– Oli se. Mä kerron sen… Mä voin ihastua oikeasti myös naiseenkin. Jos ihastuu niin sit vaan ihastuu. En mä voi sanoa että mä olisi hetero vaikka mulla kävi miehet mielessä. En mä ole sanonut että mä olen hetero. Kyllä mä viettäisin tulevaisuuteni mieluiten miehen kanssa, mutta voisin ihastua naiseenkin.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse