”Gwyneth Paltrow yrittää tuhota Coldplayn”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow on naimisissa Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martinin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Viime aikoina yhtyeen faneille on kantautunut huolestuttavia uutisia Gwynethin suhtautumisesta menestysyhtyeeseen. Hänen väitetään nimittäin yrittävän tuhota kaiken mitä Chris on vuosien aikana rakentanut.

– Gwyneth on rohjennut ehdottaa Chrisille että hänen tulisi harkita soolouralle siirtymistä. Paltrow on kiireinen omien projektiensa kanssa ja hän haluaa myös miehelleen muutosta. Gwynethillä ei ole ongelmia Coldplayn kanssa, mutta hän haluaa miehensä harkitsevan soololevyn tekemistä, jos hän vaikka pitäisi siitä, lähde kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

– Kun Gwyneth mainitsi asiasta Chrisille, tämä raivostui. Hän rakastaa yhtyettään eikä hänellä ole aikomustakaan muuttaa sitä nyt. Käytännössä Chris jätti koko ehdotuksen huomiotta ja käveli pois.

Chrisin sooloura on ollut otsikoissa jo viimeisen vuoden ajan. Viime vuoden marraskuussa Chris itsekin antoi lausuntoja, jotka voitiin tulkita soolouran harkitsemiseksi. Nyt vaimo yrittää ilmeisesti saada homman suunnitelmasta käytännön tasolle.

Viime viikolla Coldplay joutui tukalaan tilanteeseen, kun yhtyeen ”lentävä keikkabussi” hajosi lentokentällä Tanskassa. Bändi otti kuitenkin yhteyttä irlantilaiseen U2-yhtyeeseen, jonka yksityinen suihkukone lensi välittömästi hakemaan brittibändin Tanskasta Norjaan.