Amber Heard estottomassa seksikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard nähdään tänä vuonna The Informers -elokuvan naistähtenä. Suoraan DVD-muodossa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa on mukana myös parikin seksikohtausta, joissa nuori naistähti nähdään rohkeasti alastomana.

Maailman seksikkäimpien naisten äänestysten kärkipäähän useampana vuonna sijoittunut Amber Heard nähdään kohtauksessa nakuna, mutta leffan miestähden intiimit paikat on tasa-arvon nimissä peitetty. Katso kuvat ja video tästä.

23-vuotias Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissakymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.