BB-Kätlin kouri rintojaan – miesten ilmeet ikimuistettavat – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisissä Aurinkobileissä meno oli vauhdikasta jo kymmenen aikaan illalla. Keskustelujen aiheet vaihtelivat homoseksistä rintoihin ja kasvaimista musiikkin. Yksi illan seuratuimmista oli luonnollisesti talon kaunotar BB-Kätlin.

Virolaissyntyinen ja nykyisin Seinäjoella asuva Kätlin tilitti asukkaille yllättäen rinnoistaan. Hän kertoi haaveilleensa lapsena suurista rinnoista, mutta olevansa tyytyväinen nykyiseen varustukseensa. Samalla neitokainen totesi ettei olisi valmis ottamaan silikoneja. Kantaansa korostaakseen hän päätti kouria rintojaan näyttävästi molemmilla käsillään.

Tuolloin hänen vieressään olevat BB-Aso ja BB-Sami saivat todistaa tapausta lähietäisyydeltä. Miesten ilmeet olivat tosiaan näkemisen arvoiset, kun heidän silmänsä olivat pudota päästä. Katso kuvat ilmeistä ja Kätlinin kourimisesta tästä.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse